ΑΠΟ ΤΟ 1882

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η παραδοσιακή μας ταβέρνα ιδρύθηκε το 1882 όταν ο παππούς Σταματόπουλος άνοιξε ένα παντοπωλείο όπου σερβίρεται και κρασί. Λειτουργεί ως τακτική ταβέρνα από το 1965.

νόστιμα & φρέσκα

Υλικά

Δεν χρησιμοποιούμε τίποτα λιγότερο τα καλύτερα συστατικά και ετοιμάζουμε τα πιάτα μας με τον τρόπο που η γιαγιά συνήθιζε να μαγειρεύει!

ΜΕΝΟΥ

Καταρχάς η ορχήστρα είναι αρκετά καλή όπως και το ρεπερτόριο το οποίο θα έλεγα ότι είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των τουριστών. Το φαγητό πολύ καλό, ενώ το προσωπικό ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό αν και το μαγαζί ήταν γεμάτο. Θα ξαναπάω αν και για να είμαι ειλικρινής σε περίοδο που ο τουρισμός είναι πεσμένος. Πιστεύω ότι τότε θα είναι ακόμη καλύτερα! Πάντως περάσαμε καλά και οι τιμές ήταν λογικές!

C5825LX_ - tripadvisor

Πολύ ωραίος άνετος χώρος με καλές τιμές και εξυπηρετικό προσωπικό. Ωραίες οι βραδιές με τη ζωντανή μουσική.

Doloress22 - tripadvisor

Πολύ ωραίο σέρβις, υπέροχη ορχηστρούλα και καθαροί χώροι. Νόστιμοι οι μεζέδες αλλά επιδέχονται βελτίωσης. Οι τιμές καλές για την περιοχή που βρίσκεται το μαγαζί και για το γεγονός ότι έχει live μουσική. Μείναμε ευχαριστημένοι και θα ξανάρθουμε.

yiota2019 - tripadvisor
v
Φρέσκα Υλικά

Αγοράζουμε καθημερινά τα συστατικά μας από την τοπική αγορά για να εξασφαλίσουμε τη φρεσκάδα τους.

v
Παραδοσιακά Πιάτα

Είμαστε υπερήφανοι για τα παραδοσιακά μας πιάτα, μαγειρεμένα με τον τρόπο που η γιαγιά μας τα μαγείρευε.

a
Μεσογειακή Γεύση

Χρησιμοποιούμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στα πιάτα μας για να αναδείξουμε τη γεύση των πιάτων μας.

v
Τοπικά Μπαχαρικά

Τα τοπικά μπαχαρικά που αγοράζονται από την αθηναϊκή αγορά χρησιμοποιούνται σε όλα τα πιάτα μας, παρέχοντας μια μοναδική γεύση στα πιάτα μας.

online

Κρατήσεις

Κρατήστε το τραπέζι σας online σε λίγα δευτερόλεπτα με μερικά μόνο κλικ και αποφύγετε τυχόν χρόνο αναμονής στην ταβέρνα μας!

    Sorry, the comment form is closed at this time.